Nyárra rövid haj vagy szenvedés?
Sziasztok, főleg lányok véleménye érdekel. Ti nyárra szoktatok rövidebb hajat vágatni? Elkezdtem növeszteni, tetszik is de így meggyulladok ebben a melegben 😟. Már ott tartok legépeltetem az egészet. Jó nem, max megint valami rövidebb. De tényleg, ti hogy bírjátok a meleget? Jelenleg a kulcscsontom alá ér a hajam, előzőleg mindig kb az államot volt vágva.
26/L
Mintha haj nélkül nem szenvednék, jah, szép mese...
2 évig volt áll fölé érő hajam, 4 évig vállig érő, mostanában a fenekemig ér...
Ezt legalább fel tudom kötni normálisan kontyba és nem kell teletűznöm hullámcsattal ahhoz, hogy ne szabaduljon el egy-egy tincs és tapadjon bele az izzadságomba.
De tegyük fel, letolom kopaszra. Amellett, hogy ocsmány leszek:
-rendszeresen edzek, így továbbra is probléma lesz, hogy patakokban folyik le a fejemen a víz, csak még a haj sem fogja meg
-a szemüvegviselésemen nem segít, továbbra is alá fogok izzadni
-a fényvédővel ugyanúgy vacakolok, mert a nyár nem csak a meleg miatt rohadt irritáló, hanem a tűző nap miatt is, amitől lakáson belül is kennem kell magam, mert fényes a lakás
-és sorolni tudnám, hány másik problémám marad meg, haj ide vagy oda.
Nekem nem ér ennyit.
Szerintem mindenkinek más a kényelmes és a praktikus.
Nekem például a rövid az sokkal kényelmesebb és jobban is áll.
Nekem ez a haj vált be nagyon
De ha rövidebbet is bevállalsz akkor ez egy nagyon jó nyári megoldás lehet
+
Nem tudom hogy kik írták hogy a rövid hajjal több a gond mint a hosszúval de nekik szerintem még nem volt igazán jó rövid hajuk, vagy csak olyan a haj szerkezetük, hogy az nem jó a rövidhez(pl. nagyon göndör, "szanaszét áll")
Ja és hogy nem szép nőies a rövid haj.
Hát erre semmit sem írnék inkább a képek beszéljenek helyettem
Rövid haj
Hosszú haj
(kicsit eltúloztam de remélem segített a véleményem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!