Egész nap ideges vagyok, nem merek emberek közé menni, mit tegyek?
Egész nap itthon vagyok, már semmi nem köt le, semmi örömem nincs.
Ha kimegyek nagy nehezen nem érzem magam biztonságban, félek, hogy mások belémkötnek, kinevetnek, lenéznek. Kifejezetten csúnya arcom van és mielőtt élmények csak arra tudok gondolni, hogy másik rámnéznek és ezt látják miközben más lányoknak sokkal szebb az arca.
Már szinte egész nap fáj a mellkason, rossz a gyomrom, csak a rosszra tudok gondolni.
Nincsenek barátaim se párom egyedül maradtam.
Nem tudom mit tegyek már nem látok kiutat.
Nem hiszem, mert látom az embereken a lenézést ettől meg még idegesebb leszek ha mégis nagy nehezen sikerül elmenni valahova remeg a hangom, nem tudok magabiztosan viselkedni.
Hiába próbáltam menni semmi nem változik már nem látom értelmét próbálkozni tovább
5. Tenyleg nem bántasból, de ezt te csak bekepzeled. Ez a betegseged velejarója.
Nem kell penzes doki, tb ellatas kereteben is fogadnak a pszichiatriai gondozóban. A sajat érdekedben menj el. Ez komoly szorongas es testképzavar!! Tudnak rajtad segíteni ha te is akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!