Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem tudok tovább barnulni?

Miért nem tudok tovább barnulni?

Figyelt kérdés

Mindig tartom a halványbarna színemet, alapból barnulós nem leégős bőröm van, mamám bőrét örököltem aki nagyon sötét barnára le tud barnulni nyáron.

Nem elég az akkor ezek szerint, hogy egész délután napozok kisebb megszakításokkal mert valamikor azért bemegyek, pl. ugy csinálom hogy 10 percet kinn vagyok aztán bemegyek megint kint vagyok 10 percet aztán bemegyek. Erkélyen tudok ugye csak napozni mert nem kertes házban élünk.

Az a baj velem hogy bent nagyon szeretek lenni mert ugye ott le tudom magam kötni, de már nagyon sokat sírok azért mert én is lehetnék csoki világ életemben az akartam lenni, de nem bírok 10 percnél tovább kinn lenni egyszerre. Ti hogy napoztok?

2022. jún. 18. 07:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
56%

20

Ezek r i b a n c ok, nem lányok és még "betegek" is:DDD

2022. jún. 18. 14:26
 22/24 anonim ***** válasza:
54%
Mondtuk ne 10 percet legyél kint egyhuzamban hanem vagy félórát minimum, és kend magad csak kax 6os napolajjal.
2022. jún. 18. 20:58
 23/24 anonim ***** válasza:
En 2x voltam szoliba 8 percet es mar tok barna vagyok. Csajokon bejon a feher is. Magamon nem annyira. Meg igy nem egek majd szarra nyaralason
2022. jún. 18. 21:37
 24/24 anonim válasza:

20#

Ezek nem is hófehérek!

Örülnék, ha fele ilyen barna lennék...

2022. jún. 28. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!