Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem tudok tovább barnulni?

Miért nem tudok tovább barnulni?

Figyelt kérdés

Mindig tartom a halványbarna színemet, alapból barnulós nem leégős bőröm van, mamám bőrét örököltem aki nagyon sötét barnára le tud barnulni nyáron.

Nem elég az akkor ezek szerint, hogy egész délután napozok kisebb megszakításokkal mert valamikor azért bemegyek, pl. ugy csinálom hogy 10 percet kinn vagyok aztán bemegyek megint kint vagyok 10 percet aztán bemegyek. Erkélyen tudok ugye csak napozni mert nem kertes házban élünk.

Az a baj velem hogy bent nagyon szeretek lenni mert ugye ott le tudom magam kötni, de már nagyon sokat sírok azért mert én is lehetnék csoki világ életemben az akartam lenni, de nem bírok 10 percnél tovább kinn lenni egyszerre. Ti hogy napoztok?

2022. jún. 18. 07:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%
Szoli
2022. jún. 18. 09:00
 12/24 anonim ***** válasza:
81%
Ha csak 10 percet birsz ki napon mit varsz? 😅
2022. jún. 18. 09:00
 13/24 anonim ***** válasza:
53%

10 perc?

hát jó kevés xD

én kb 1 hónapig félóra-1 órát napoztam kint

de akkor se voltam tökéletesen barna :)

ha strandon voltunk, akkor kb félnapig napoztam, ott durván piros volt a bőröm, és kb 2 hét múlva le is hámlott :)

2022. jún. 18. 09:12
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi értelmes válaszokat.!(:

A hófehér a ronda. Nagyon ronda....

2022. jún. 18. 09:17
 15/24 A kérdező kommentje:
A fekete bőr a legszebb amugy de én megelégszek egy közepesen csokival is.
2022. jún. 18. 09:21
 16/24 A kérdező kommentje:
Irigy vagy picit utolsó?(: Ezt az előbbit nem bántásból írtam, én is irigy vagyok amugy a feketékre.
2022. jún. 18. 09:23
 17/24 anonim ***** válasza:
51%
Igen, irigy vagyok a skandinávokra. nem elég fehér a bőröm, barna hajam van és barna szemem. a szőke haj és kék szem sokkal szebb.....
2022. jún. 18. 09:25
 18/24 anonim ***** válasza:
56%
Én egész nyáron, sőt egész évben hófehérke vagyok mert barnulni nem tudok csak leégni. Akkor most ronda lennék?
2022. jún. 18. 09:31
 19/24 anonim ***** válasza:
82%

2022-ben minden értelmes ember tudja, hogy a nap káros és nem égeti magát napozással. A ráncok 80%-a a nap miatt alakul ki, pigment foltok, anyajegyek, szeplő, barna foltok és persze a bőrrák.

Tehát a kérdésedre a válasz: sehogy.

2022. jún. 18. 09:41
 20/24 anonim ***** válasza:
32%

#14: Pasi vagyok, dehogy ronda a hófehér!!! Már persze ha magadnak úgy tetszel akkor nem szóltam semmit, de nekem meg pl. a csokik nem testszenek. Tess, két tökéletes lány:

[link]

2022. jún. 18. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!