3 hónap alatt le akarok csokira barnulni( Augusztus 21-22-re!!!) Mennyit napozzak naponta ,hogy csoki legyek?
Jó bőrtípust örököltem, mindkét mamám nyáron csokira barnul, apám is jól barnul, anyám inkább ég. De én meg hiába mamám barnulós bőrét örököltem nem tudtam eddig még csoki lenni mert unok kint lenni a kertben meg unok a napon ülni sajnos, mert unom magam és inkább berohanok a házba. 10 percet nem bírok nagyon a napon tölteni mert elunom magam kinn sajnos. Mindig ugyanazt a halványbarna színt tartom, pedig naponta 2-szer 5-6 percet kinn vagyok a napon. Meg Hiába jártam heti egyszer szoliba is 4 percre( anyám többet nem engedélyezett mert drága a bérlet.)
Nagyon elkeseredett vagyok hogy nem tudok bőrtónust lépni nem lesz sötétebb a bőröm mit tegyek? Önbarnítot nem találok a közeli boltokban sehol.
Három hónap...???
Két hét alatt csokibarna tudsz lenni.....
Ja, most olvastam végig a kérdésed alatti hosszú szószt...
Hát ha türelmetlen vagy, akkor magadra vess.
Nincs királyi út. A napozáshoz türelem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!