Miért olyan fura az emberek számára a szines haj? Úgy nèznek rám mintha ufo lennék
Tényleg ennyire hülye vagy???
Feltűnő bakker, mit vártál :D nem mindenki szaladgál pl. bugyirótsaszín hajjal. Ha minden 2. ember ilyen lenne, nem néznének meg.
Képet tudsz mutatni a hajadrol?
Én is megszoktam nézni, ha valakinek az átlag megszokotthoz képest más a haja, de nem az UFOsag miatt, hanem mert mondjuk tetszik.
Imádom pl. a türkizkékes hajat,és ha valakit meglátok, naná,hogy utána fordulok:)
24
Tapasztalataim alapján például kutatóként és vezető fejlesztőként. Van esetleg még kérdésed arról, hogy hol veszik figyelembe a szaktudást a kinézet helyett egy munkahelyen? Mert mifelénk ezt hívják igazi munkahelynek.
25-nek nézek ki kb, ráncos sem vagyok.
És igen, soha nem akarok gyereket, de nem éretlenség miatt.
Tiniknek okés a szines haj ők ebben a korszakban vannak. Na de egy felnőtt ember tudjon egy komoly megjelenést összehozni. Egy orvost, ügyvédet, egyetemi professzort el tud bárki is képzelni szines hajjal? Én biztosan nem.
Ennyi évesen már ki kellett volna nőni a lázadozást. Nekem ez 16 évesen sikerült.
Feltűnő, mindent megnéznek ami nem hétköznapi. Meg sokan be sem mernék vállalni az ilyesmiket még ha tetszene is nekik, mert tartanak a megjegyzésektől.
Amúgy 35 évesen nem tudom hol van még a "vénségtől", főleg mikor még le is írja, hogy fiatalabbnak néz ki.
Én 32 éves vagyok, de elég vicces lenne ha bárki is azt mondaná vén vagyok, mikor többször néztek már gimnazistának, főleg mikor két copfba van a hajam.
Egészen addig nincs baj a szines hajjal, amígy nincs egy olyan munkahelyed ahol megkövetelik a szolidabb megjelenést.
De egyébként most ha valakinek az tetszik hát akkor az tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!