Vannak olyan lányok akik nyáron is szőrösen hagyják odalent?

#11 hát pedig vannak férfiak, akik eléggé megszenvednek a borotválkozással. nem véletlen divat a szakáll. emellett az arcbőr sokkal kevésbé kedvező környezet a baktériumoknak (részben a szabadon érő környezeti hatások miatt, pl. ilyenkor nyáron az UV-sugárzás fertőtlenítő hatással van rá). emellett nem csak a bőrről van szó, hanem a hüvelyről, annak a védelme sokkal fontosabb, mint a bőré.
fajunk évmilliók óta fejlődik. nem véletlen nem tűnt el onnan a szőr.

Amióta ruhát hordunk, a szőr egy higiéniai hátrány.
Tisztán szexuális oka van, hogy nem tűnt el a fanszőrzet: jelzi az ivarérettséget, optikailag hangsúlyozza a területet és szivacsként megtartja, erősíti a szagokat.
A kérdező a legjobb bizonyíték erre. Nyugodtan írj rá és csillogó szemekkel fog beszámolni, mennyire vonzódik a szőrös női ölekhez, mert imádja simogatni, szagolgatni!
Ide a rozsdás bökőt ha ez nincs így! 😆

Versenyezzünk. Ki tud feltakarítani egy-egy kanál nutellát-ketchupot gyorsabban. Én a kőpadlóról, te a szőnyegről.
A verseny után mintat veszünk és kitenyésztjük a baktérium telepeket petri csészében.

Hidd el, van annak a szőrnek szerepe.
Egyébként meg ha menstruálsz, akkor ígyis-úgyis fürdeni kell.
Ez ellen a csupasz suna nem véd anyám, ha a hajamat is tisztán tudom tartani, akkor ezt is.
Az ember teste nem szőnyeg.
De ha pl kelyhet vagy tampont hordassz, akkor édesmidegy hogy szőrös-e, mert ott, ahol fontos, nem az és eleve nem is megy oda, de ettől független még mosdok rendszeresen.

Én eddig mindig vágtam télen nyáron, de a párom azt mondta hogy neki a borotvált/szőrtelen punci olyan kis lányos, így nekem sem kell vágni és neki is jobb lesz.
Sokan meghagyják, kedvtől is függ, meg persze igénytől..

Én férfi vagyok, de nem tudtam nem hozzászólni a témához. Vicces, amikor a szőrtelen nők kétségbe esetten próbálják meggyőzni azokat, akiknek szép, természetes szőre van, hogy az milyen egészségtelen, ápolatlan, gusztustalan, és olyan demagóg példákkal érvelnek, mint a szőnyeg vs. csempe.
De akkor maradjunk ennél az analógiánál: Ha egy szőnyeg olyan anyagból lenne, mint a punciszőr, olyan ritkásan nőne, és olyan vízhatlan bőrből nőnének ki a szálai, mint amilyen az emberi bőr, emellett ha bármikor el lehetne árasztani kényelmesen a konyhát meleg vízzel (mert ugye az ember zuhanyozni is szokott), akkor semmivel nem lenne kevésbé higiénikus, mint a csempe.
A higiéniai probléma a mezteleneknél az, hogy a bugyi (főleg a tanga) közvetlenül hozzádörzsölődik a puncihoz és a mellette lévő érzkékeny bőrfelülethez, légmentesen rátapad, beleizzad a bőr, és a fenék felől is átdörzsölődhetnek oda a baktériumok. A szőr eltartja a bugyit, ezzel egy szellőzést biztosít és nem engedi a közvetlen bőrkontaktust.
Volt barátnőim mesélték, hogy még régebben, amikor valamiért kipróbálták, milyen lekopasztva, mindenféle bajuk lett, amióta szőrük van, szinte soha.
Emellett - bár ez csak szubjektív vélemény - a normális ízlésű férfiak odavannak a női intim szőrért, ahogy én is. Ha nincs, az totál lelomboz.

A szőnyeg vs csempe hasonlat szerinted demagóg, helytelenül az érzelmekre ható megközelítés.
Aztán a végére bedobod az érzelmi szálat:
"normális ízlésű férfiak odavannak a női intim szőrért, ahogy én is."
Teljesen hiteltelen az egész írásod. Önmagad cáfolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!