Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gáz, ha gyantáztatni nagyon...

Gáz, ha gyantáztatni nagyon szőrösen megyek nőként?

Figyelt kérdés

Most mennék először és a borotválás miatt és egyébként is erős a szőrzetem, nőként is.

A kozmetikus előtt is szégyelnem kéne?

Vagy törődjek bele, hogy ő lát ilyet sokszor?

2021. júl. 16. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mintha kisminkelni akarnál menni a sminkeshez...

Vagy szépen megcsinált hajjal a fodrászhoz...

Vagy teli kocsi csomagtartóval bevásárolni...

2021. júl. 16. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
A borotválástól nem erősödik a szőr,ez egy városi legenda. Szőrösen kell odamenni,különben minek mennél? Egyébként én az utcára is simán kimegyek rövidnadrágba,szőrös lábbal,nem érdekel. Szőrtelenítek,de nem vagyok a megszállotja. Ha nincs kedvem vagy időm akár hetekig is megyek szőrösen bárhova,senki nem tett még rá megjegyzést.
2021. júl. 16. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:
99%

Ne piszkáld. A kozmetikusnak sokkal egyszerűbb, és a vegeredmény is szebb lesz rendesen visszanövesztett szőrrel.

Hagyjad szépen békén. Láttak már nem egy-két csodát.

2021. júl. 16. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:
99%
Dehogy kell szégyellned. Neki ez a dolga, ebből él. A fodrásznál sem szégyelled a lenőtt a hajadat, ugye? Azért mentél oda, hogy meg legyen oldva. Nem tudna legyantázni, ha nem lennél szőrös. Kár ezen idegeskedni. Egyrészt neki ez teljesen mindennapos, másrészt biztos, hogy látott már a tiédnél sokkal durvább szőrzeteket is. :)
2021. júl. 16. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Én is sokszor mentem már úgy, főleg télen. Legfeljebb elpoénkodunk, hogy jeti lettem. :)

Azért kellemetlenebb inkább, mert ha túl sok a szőr, akkor fájdalmasabb a gyantázás. A kozmetikust nem zavarja.

2021. júl. 16. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!