A Nők miért nem szőrtelenítik az arcukat is?
... olyan undorító, a legtöbb csajnak\nőnek tiszta szőr az egész arca, bajusz, szakáll és az egész arcán szőke szőrök lúgnak ?!?!?!?!?!!?!?
ha ennyit sminkelnek meg mit tudom én mit csinálnak, hogy nem veszik észre, hogy szőrréteg fedi őket?!?!
Fiú vagyok, és nem azt mondom, hogy emiatt nem fogok összejönni valakivel, csupán azt mondom, hogy zavar.
... lehet, hogy ilyen pasival fogsz összejönni mint én, viszont soha nem fogod megtudni, mert én sem mondtam még senkinek h. Héjj borotváld már le az arcod. vagy hasonlók... és nem is fogom :)
Nekem sajnos sötétbarna, vastagszálú hajam van, így nem szőke pihék nőnek rajtam. A bajuszt gyantáztatom 3 hetente, már olyan 3 éve és nem erősödött meg. A szemöldökömet is szedetem, mert különben vastag lenne és bozontos. Ráadásul a pajeszrésznél is le kell szedetnem valamennyit a kozmetikussal. Ha szőke, gyenge szálak lennének, nem tenném ezt, de mivel sötét és erős, így muszáj. Nem tehetek róla, épp ezért járok kozmetikushoz, hogy megoldjuk ezt a problémát. A hasamon is van egy kis csík, amit nyáron szintén szedetek vagy ha érzem, hogy szexuális együttlétre kerülne sor valakivel:) Ha már ilyen spanyolos vonásokkal áldott meg a sors, akkor próbálom kordában tartani. Nekem fontos az igényesség és -ha szőke pihékről van szó, akkor nem- nem értem, mások miért képesek elhanyagolni ezt a problémát. Kérdező, viszont azt ne várd, hogy egy lány az arcáról leszedesse a pihéket, mert egyszer leszedeti, mindig szedni kell és nálunk azért nem úgy van, mint nálatok, hogy nem számít, ha az ember borostás.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!