Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Nők miért nem szőrtelenítik...

A Nők miért nem szőrtelenítik az arcukat is?

Figyelt kérdés

... olyan undorító, a legtöbb csajnak\nőnek tiszta szőr az egész arca, bajusz, szakáll és az egész arcán szőke szőrök lúgnak ?!?!?!?!?!!?!?

ha ennyit sminkelnek meg mit tudom én mit csinálnak, hogy nem veszik észre, hogy szőrréteg fedi őket?!?!

2010. szept. 19. 12:02
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
najó, persze ez így van, én csak azt mondom, nekem nem tetszik, ha ilyen pihék vannak a lányok arcán.
2010. szept. 19. 12:41
 12/25 anonim ***** válasza:
Szinte minden testrészt borít pihe. Az arcot is. Ha nem erősödik meg valahol látványosan, pl bajusz vagy hormonzavarok miatt szakáll, akkor nem is látszik. Ha komolyan nagyítóval keresel minden hibát másokon, akkor sosem lesz normális kapcsolatod. Nem tudom, láttad-e "A nagyon nagy Ő" című filmet, de abban volt egy ilyen pacák, aki nem randizott a nőkkel, mert minden hülye hibából elefántot csinált. Végül kiderült, hogy csak félt, hogy az ő hibáit is kiszúrják.
2010. szept. 19. 12:43
 13/25 anonim ***** válasza:
75%
jesszus, te nem vagy ép ... már a kép alaján sem, mindenkinek, nőknek is egyaránt van szőrréteg az arcukon, egyszerú biológia, ha figyeltél az órán, ez természetes és nem csak az arcunkon, de a testünkön is, ilyennek teremtettünk, no mind1, ez a normális, ha valaki ezt elkezdi leszedni, majd megerősödik, szúrni fog és sötétebben nő vissza (persze van sajnos, akinek alapból sötétebb, azt szedni kell, mert az bajusz, de nem szőrpihe!!), komolyan mondom .... ha pasi vagy, remélem nem veled hasonlókkal fog a jövőben összehozni a sors, ha meg lány akkor sajnálni tudlak, hogy ez a legnagyobb problémád, szép, egészséges embereken (ld. linkelt képed), amúgy meg ha már fényben vizsgálod nagyítóval a nőket valószínű találsz más hibát is (pl. tágabb pórus, kis mitesszer, más a haja fényben....), nézd meg a Simone c. filmet, ha virtuális, tökéletes nőt akarsz magadnak 19L
2010. szept. 19. 12:43
 14/25 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok, és nem azt mondom, hogy emiatt nem fogok összejönni valakivel, csupán azt mondom, hogy zavar.

... lehet, hogy ilyen pasival fogsz összejönni mint én, viszont soha nem fogod megtudni, mert én sem mondtam még senkinek h. Héjj borotváld már le az arcod. vagy hasonlók... és nem is fogom :)

2010. szept. 19. 12:51
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sajnos sötétbarna, vastagszálú hajam van, így nem szőke pihék nőnek rajtam. A bajuszt gyantáztatom 3 hetente, már olyan 3 éve és nem erősödött meg. A szemöldökömet is szedetem, mert különben vastag lenne és bozontos. Ráadásul a pajeszrésznél is le kell szedetnem valamennyit a kozmetikussal. Ha szőke, gyenge szálak lennének, nem tenném ezt, de mivel sötét és erős, így muszáj. Nem tehetek róla, épp ezért járok kozmetikushoz, hogy megoldjuk ezt a problémát. A hasamon is van egy kis csík, amit nyáron szintén szedetek vagy ha érzem, hogy szexuális együttlétre kerülne sor valakivel:) Ha már ilyen spanyolos vonásokkal áldott meg a sors, akkor próbálom kordában tartani. Nekem fontos az igényesség és -ha szőke pihékről van szó, akkor nem- nem értem, mások miért képesek elhanyagolni ezt a problémát. Kérdező, viszont azt ne várd, hogy egy lány az arcáról leszedesse a pihéket, mert egyszer leszedeti, mindig szedni kell és nálunk azért nem úgy van, mint nálatok, hogy nem számít, ha az ember borostás.

19/L

2010. szept. 19. 12:59
 16/25 anonim ***** válasza:
huuu hat erre igy ranagyitva nem valami szep latvany. viszont nekem is van "szakkallam" es sajnos sotetboru is vagyok igy erossebb fenyben meglatszik,regebb leszedtem gyantaval a bajszomat,de csunyan nez ki amikor no vissza.elmennek ilyen lezer kezelesre is akar,de viszont az eleg sok penzbe kerul es nem utolso sorban nem a legkellemesebb erzes.
2010. szept. 19. 13:55
 17/25 anonim ***** válasza:
nekem is vannak pihék az arcomon, de nemfogom gyantázni, borotválni meg főleg nem, mert rohadtul megerősödik, és akkor kb hetente szedhetném a szőrt. a bajuszrészt leszoktam gyantázni. majd ha lesz pénzem végleges lézeres sza.rságra, akkor leszedetem.. de nem őrültem meg, hogy borotváljam.
2010. szept. 19. 13:59
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk meztelen csigák, a bőrt mindenhol fedik ilyen pihék ami tök normális, ilyen mindenkinek van. Ha ezért nem jössz valakivel akkor valószínűleg senkivel nem fogsz összejönni mert ennyi mindenkinek van.
2010. szept. 19. 14:11
 19/25 A kérdező kommentje:
"...és nem azt mondom, hogy emiatt nem fogok összejönni valakivel" ;)
2010. szept. 19. 14:13
 20/25 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak szőke pihék, na és. Szerintem te kicsit buta vagy, ugyanis nem tudod: hogy minél jobban szedik, annál jobban megerősödik a szőr sőt sötétebben is nő vissza. Talán borotválkoznunk kellene, szerintem amúgy te vagy az egyetlen ember akit ez megbotránkoztat. Egyébként a hormonális változások is közrejátszanak ebben az idő előrehaladtával,az öregnéniknek ezért van bajszuk és szakállat is vágnak. Amit javaslok: 10 cm távolságról nézd a tv-t akkor majd kicsit megromlik a látásod, kb pont annyira hogy nem fogod látni ezeket a pihéket, egyébként pedig ne várd el hogy akár egyetlen nő is szőrtelenitse a kedvedért.
2010. szept. 19. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!