Mégis mitől olyan sima ezeknek a lányoknak a bőre? 🥹
Már nem egyszer láttam, hogy pl a haspólót viselő lányoknak teljesen sima és szép a bőre.
Én pedig mindennel és mindenhol küzdök a szőrzet ellen.
Miközben ők bármikor, bármiben és bármilyen helyzetben ilyen sima és szőrtelen bőrt villantanak. Lányok, hogyan? Mit használtok és milyen gyakran? Vagy csak velem van baj? 🥲
Nekem ha csak véletlenül is kilógna a hasam pl, fix mindneki kiszúrná hogy ott is van szőröm (persze szerencsére nem olyan mint pl lábon, pihésebb. De nem láthatatlan..)
Mindenhol gyantázzátok vagy mi a titok? 😅
19/L
"Nekem ha csak véletlenül is kilógna a hasam pl, fix mindneki kiszúrná hogy ott is van szőröm"
Szemöldökcsipesszel kiszedni nem nagy tudomány, vagy kisollóval visszavágni. 🤷
Metionin-nel egyetértek.
Nekem erre nincs rutinom, rég nem vagyok màr tinilàny.
A hasamon néha leborotválom, de csak a köldök körüli picit sötétebb pihéket. Egyébként mások valószínűleg nem látják a pihéket, ha haspólóban vagyok.
20/N
A tartós simaságot még esetleg ipl/lézeres szortelenítessel is el lehet érni, de ezeknek van korlátai. Pl sötét szőr-világos bőr komboval működik a legjobban.
Illetve számíthat a testapolasi szokások. Hiába szortelen, ha a tuszok begyulladnak és piros pöttyös a terület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!