De igen! minden pillanatban, ennyire hülye kérdést ne tegyél fel! mai világban már tök mindegy az is, ha kukás kocsival mész dolgozni, vagy Iskolába...-.-"
lehet lepontozni!
2. vagyok, ezt kicsit be buktad! mert először is Qva jót röhögtem rajtad, másodszor pedig, igen jól mondtad, a világ legnagyobb bunkója vagyok :D
és harmadszor, ha már annyira adni akarsz a külsődre, akkor ne anyádékat, meg apucit húzd le, hogy vedd már meg, hanem keresd meg magadnak az összeget rá! És megtudod!
ja bocsánat, hogy pénzes gyerek vagy, elnézést, szeretne gy popsitörlőt, ott még maradt egy kis kaki maradék... a jobb oldalon...
Annyiban egyet ertek a masodikkal, hogy azert, hogy egy fekete-feher tornacipot vegyel, igazan nem kell Konverz, ezt minden kinaiban megkapod, a gatyadtol meg ugysem fog latszani a logo. Es sajnos tapasztalataim szerint a Converse sem birja sokkal tovabb, szoval erre tenyleg felesleges ennyi penzt kiadni. Nekem ugyan nincs, de az osztalytarsaimon latom, rem igenytelen, hogy egy halalra szakadt Converse tornacsukat hordanak, mert markas.
De lelked rajta, szerintem nem fius.
Nem értem hogy jön ez ide, hogy ő veszi vagy a szülei...
ő csak azt kérdezte, hogy fiús-e. Szerintem nem az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!