Milyen alakú lányoknak áll jól ez a "latex"szerű hosszú cicanadrág, vagy a sima hosszú? Ha kicsit vastagabb a combom, felvehetem? Mivel? Kép lent
2009. aug. 23. 17:38
1/11 anonim válasza:
Én nem vennék fel ilyen szűket, pedig elég vékonyak a lábaim, szerintem nem túl kényelmes...
Ha tetszik, felveheted, a fekete szín eleve slankít.
2/11 anonim válasza:
inkább a vékonyabb lányoknak lettek tervezve, mert jól néznek ki benne, de ha úgy gondolod te is felveheted egy tunikával vagy hosszított pólóval
3/11 anonim válasza:
ezek a leggingsek megkövetelik a vékony lábakat.
egy dagibb lányon meg a tunika még ront is, nem javaslom.
ha érdekel a divat, ez egy jó összeállítás, a minap láttam:
leopárdmintás harisnya, fekete miniszoknya, bokacsizma és egy nem tapadós ing/blúz
egy elég husi lány viselte, de nagyon jól állt rajta
egy vékony lányon ez a cucc csak lógott volna:)
4/11 anonim válasza:
Persze,hogy felveheted.Nekem is van és imádom nem vagyok nádszál,nem vastag a combom,de láttam már molettebb lányon is és szerintem nagyon jó.
Nehogy már csak a vékony lányok hordják!!!!!Ne hallgass az előttem szólókhoz, ne hagyd elnyomni magad!!!!
5/11 anonim válasza:
Igen inkább vékonyabbaknak van de ha mégis felakarnál venni egy ilyet akkor ne a hosszút hanem kicsit rövidebb fajtát válaszd. Amúgy egy tunikával jól fog állni.
6/11 anonim válasza:
sztem az átlagos testalkatú lányoknak áll jól.én vékony vok,a lábaim is vékonyak úgyhogy tuti h nem vennék fel ilyen cicanadrágod,ráadásul a fekete még vékonyít is :S
7/11 anonim válasza:
En azt gondolom,h mindenki ugy tud kinezni a legjobban,ah az alkatahoz oltozik es szerintem egy molettebb lanyon nem all jol egy ilyen fenyes leggings, plane mivel ez az anyag meg vastagit is.
8/11 anonim válasza:
ÁÁÁ ne hallgass senkire ha jó érzed benne magad akkor nyugottan vedd fel... Miért csak a vékony lányok hordhatnak ilyeneket... hat nem... ha egy kicsit vastagabb is a comb nyugottan... a fekete úgyis vékonyít... egy cuki kis mini szoknyával (de persze semmi fodor hanem inkább egyszerű szabású szoknya) és egy szép blúzzal már latom is milyen jól áll...
9/11 anonim válasza:
Persze ez attól is függ mit jelent a kicsit vastagabb. Énis azt mondaom hogy a karcsú (átlagos) testalkatú lányokon ál igazán jól. Kötözött sonka azért ne legyen az ember. De énis vékony vagyok a lábaim pálcák fel nem vennék ilyet még színesben sem. Pedig annyira tetszenek:(
10/11 anonim válasza:
a fekete slankít, szóval nyugodtan vedd fel! én se vagyok egy modellalkat, mégis van fényes-fekete leggingem, felvettem és jól állt sokak szerint! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!