18 évesen miért őszül a hajam? Lehet ellene tenni valamit?
Rendszeresen találok a hajamban ősz hajszálakat. Eléggé bizarr, és elkeserítő számomra. Ilyenről még nem nagyon hallottam. Úgy tudtam, hogy 36 év körül kezd őszülni a haj.
18 éves lány vagyok.
Lehet a sok stressz, vagy valamilyen eddig ismeretlen betegség (de azét ez a ritkább eset nyugi). Genetika is játszhat szerepet benne ha anyud vagy apud nagyon ősz.
Ha a stressz vagy egy esetleges betegség amit orvosi vizsgálat tud kimutatni akkor azon változtatsz. Ha genetika akkor meg csak festéssel. Ha be melíroztatod akkor nem látszik.
Bár én nem lány vagyok, nekem is volt 16 éves koromba pár ősz hajszálam. Azóta eltelt 9 év, de nem vagyok ősz, közel sem. Akkor valahogy volt pár, azóta semmi.
Viszont egyik ismerősöm már 20 éves kora körül teljesen ősz volt. Persze jól is áll neki, meg nagyon fiatalos (azóta már 50 múlt), kora nem látszik rajta így sem. Csak annyi, hogy már ősz.
12éves korom óta őszülök.
Stressz+genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!