Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet, hogy 24 évesen...

Hogy lehet, hogy 24 évesen ráncosodik a homlokom? Mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
Vízszintes, jelenleg még nem mély, de hosszú ráncokat figyeltem meg. Sajnos mindig homlokráncolással grimaszolok, ezen igyekszem változtatni, régebben nagyon sokat cigiztem, de már leszoktam. Tudom, hogy az én hibám lehet a megjelenésük, hisz ez mind ront a helyzeten, de mit lehet tenni ellenük? Visszafordítható a ráncosodás, vagy csak szinten tartható? Eddig olcsóbb alapozót használtam, de most már nem azt fogok, tudnátok ajánlani valamit?

2016. jún. 5. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezdj el használni ránctalanítót ha nagyon zavar, de a már meglévő ráncaidat nem tudod eltüntetni.
2016. jún. 5. 13:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Tudnál valamit ajánlani esetleg?
2016. jún. 5. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:
80%
Ne ráncold a homlokod,ez mimikai ránc,nem lehet eltüntetni.
2016. jún. 6. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!