Miért ráncolom állandóan a homlokom ilyen hülyén, úgy hogy észre sem veszem?
Figyelt kérdés
Már megjelentek középen a két szemöldököm közt ráncok, amik attól alakultak ki, hogy állandóan összehúzom a szemöldököm mintha mérges lennék, vagy ilyen komor. (Ha ez segít, úgy mint Cersei a Trónok harcából) de én öntudatlanul csinálom, egyszer csak észreveszem, hogy már megint feszkózik a homlokom. Nincs vmi torna erre, vagy mivel tudnám ellazítani rendesen hogy alapból úgy álljon, ahogy alapból kéne neki? :D Ez mitől lehet?2016. máj. 27. 13:20
1/1 Sunshinedoll válasza:
Egészséges a látásod? Nem érzékeny a szemed? Lehet szemüveg kellene? Nekem pl érzékeny a szemem nagyon, már a márciusi fény is sokszor zavarja, úgyhogy én napszemüveget hordok állandóan (erős fényben mondjuk ez amúgy sem árt). Próbáld ki, hátha neked is segít.
Csinálhatsz amúgy néha arcmasszázsokat. Leszokni nem fogsz erről, de egy kis arcmasszás sosem árt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!