Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 6-7 éves gyereknek mennyi...

6-7 éves gyereknek mennyi ruhára van szükség? Hol érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit furán hangzik a kérdés, hogy ez miért ennyi idő után merül fel, de a kissrác most kerül hozzánk és nincs túl sok tapasztalatunk.

Nekem személy szerint nagyon kevés ruhám van, így magamból nem tudok kiindulni, na meg egy gyereknek gondolom jóval több kell.

Tapasztalatokra lennék kiváncsi.

Vegyük alapul azt, hogy a hét minden napjára mindenből tiszta és az egy jó kiinduló alap? 7 nadrág, 7 póló stb…?

2022. máj. 8. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább duplázd meg, simán lehet hogy annyira összekoszolja magát hogy át kell öltöztetni. Valamint kell neki tesicucc, ünneplő, fürdőnaci.

Télre kellenek pulcsik, kabátok.

Kellenek nyári és téli cipők is.

2022. máj. 8. 18:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy kell vastagabb is, pl pulcsi, mert nyaron is van rossz ido, de annyira meg nem tervezunk bevasarolni 🙂 azt viszont megfogadom, hogy duplazunk.

Fogalmam sincs miert ebbe a kategoriaba kerult a kerdesem, nem is nezelodtem itt.

2022. máj. 8. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Én már itt találtam a kérdést

Ha esetleg beszerzési helyen is gondolkozol, akkor a Sinsayt, és a Pepcot ajánlom első körben.

2022. máj. 8. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!