Hajvilagositas hazilag?
Sajnos a házi praktikák tényleg nagyon gazos eredményt tudnak hozni, réz vörös , foltos és száraz hatás !
A fekete hajfestekben rengeteg a vörös pigment, ami ha hosszú ideje vagy fekete (tehát régóta fested ) akkor beépül a hajadba, ezt csak is fodrászi körülmények között lehet kiütni / semlegesíteni illetve professzionális termékekkel ergo otthon nem !
Elmesélem én velem hogy volt
Sok éven keresztül voltam fekete (kb 8-10) 30-hoz közeledve már annyira nem tetszett magamon … így eldöntöttem hogy megvalok tőle ….
C vitaminos pakolást próbáltam kb meg sem mozdította … de rohadt száraz lett tőle a hajam …
Otthon nem mertem féltem hogy leegetem a hajam !
Így elmentem fodrászhoz aki szépen kivilagositotta 3 alkalom alatt és a legfontosabb nem volt vörös árnyalat csak is hamvas (nekem ez fontos volt ) aztán közben ő elment szülni , és mivel máshoz nem akartam menni igy úgy voltam vele hogy otthon befestem egy hamvas hajfestekkel mi baj lehet ?
Olyan rezes árnyalatú lett hogy utcára nem akartam kimenni , írtam neki és mondta hogy sajnos ennyi évnyi fekete hajfestek után a természetes hajszinemben és benne marad (és mindenkinek) a vörös pigment, amit ha nem semlegesitenek megfelelően (fodrasz) kenhetsz rá bármit mindig rezes árnyalatú lesz ! Na úgyhogy ennyit az otthoni hajfestesrol, egyébként azóta már lenovesztettem a hajam és a természetesen hajszinem van, de bármit kennek most rá rezes/vöröses árnyalatú lenne !
Szóval én két dolgot javaslok:
1. Fodrasz
2. Állj rá inkább a hajnovesztesre ezerrel (Rizsviz,soreleszto kapszula) és havonta vagass a végéből 1-2 cm-t és ugyan hosszabb idő de egészséges marad a hajad !(en ezt is végig csináltam )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!