Hajvilágosítás házilag citrommal?
Figyelt kérdés
Szeretném világosítani a hajamat (természetesen). Egyszer volt szőke ombrem, de az nem sikerült túl jól, nagyon szalmahatású volt, sőt, eléggé töredezett lett tőle a hajam. Most ismét világosítani szeretném citrommal. Mivel a citrom elég savas, nem károsítaná a hajamat? Mégha vízzel is lenne összekeverve, nem töredezne tőle a hajam? Mit gondoltok? :/2015. jún. 28. 14:58
1/2 anonim válasza:
Dehogynem, ha eleve könnyen roncsolódik, töredezik a hajad, akkor a citrom nem épp a legjobb módja a hajvilágosításnak. Eleve alig lesz látható a változás, és nagyobb lesz a kár, mint a haszon, mert a hajadat meg tönkreteszi. Tapasztalatból beszélek, egyszer bekentem vele a vékonyszálú, töredezésre hajlamos hajamat, kifeküdtem a napra, utána borzasztó állaga volt, széttöredezett, alig bírtam kifésülni, végül csak az olló segített... Természetes szerek közül amelyek ápolják is a hajat, az a méz és a kamilla, de ezektől se várj túl nagy színkülönbséget, és többször kell ismételni, hogy látható eredményt érj el!
2/2 anonim válasza:
A citrom árt a hajnak és nem igazán világosít, max egy fél árnyalatot rengeteg használat után, ami kb észrevehetetlen szóval értelme nincs. Kamillával is ugyanez elérhető, az nem árt úgy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!