Fogalmam sincs, mit csináljak. (? )
Szijja!
Én Sotretet szedtem, és szerintem használt. De az ember bőre mindig változik, a korral együtt is ugye, meg hát az időjárástól is függ, meg persze lelki vonatkozása is van a dolognak. Én szerintem, ha eddig nem tetted, akkor először is változtass az étrendeden, és mozogj minél többet, mert a friss levegő és a sok mozgás szebbé, egészségesebbé teszi a bőrt. Tölts minél több időt a szabadban, meg ilyenek...És mindemellett kérd ki egy bőrgyógyász véleményét is, keress rá a neten esetleg, vagy érdeklődj, minél jobb orvos után. De a gyógyszerek mellett még mindig ottvan a lézeres kezelés, vagy a hámlasztás (amiről semmit sem tudok:), de mindekelőtt a legfontosabb, hogy ne ess kétségbe, mert szerintem ha már egyszer szedtél ilyen gyógyszert, akkor nem hiszem, hogy olyan mértékben jelentkeznének a pattanások utána. De szerintem nagyon sok lehetőséged van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!