Vörösre szeretném festeni a hajam, de fogalmam sincs, hogy milyen árnyalatú legyen, kicsit narancsos vagy inkább rezes esetleg másmilyen!?
Figyelt kérdés
Linkeljetek be nekem képeket is, nagyon szépen köszönöm!:)2010. jún. 16. 19:14
1/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
2010. jún. 16. 19:51
5/9 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszik, mindkettő narancssárgás.
6/9 anonim válasza:
Nekem meg nagyonis :DD imádom ezeket a színeket.A többiek annyira átlagosakat és unalmasakat linkeltek be(kivéve azt a pirosasat),szerintem inkább egy ilyesmit válassz(:(ez kevésbé vénkisasszonyos is ;)
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
jujj, köszi a bátorítás kedves utolsó előtti hozzászóló, nekem is leginkább a narancsos árnyalat jön be mert nem átlagos, és szerintem elképesztően dögös!:)
Az utolsó válaszolónak pedig extra köszönet, hogy ennyi oldalt belinkelt gondolom nem kis munka volt!:)3 olyan kép is volt közte ami nagyon tetszik!:)
2010. jún. 16. 20:34
9/9 anonim válasza:
imádok linkelni úgyhogy szívesen csináltam és nekem is nagyon tetszik a vörös haj, már voltam is vörös, igaz nem nagyon látszott, inkább vörösesbarna volt
most elgondolkodtam rajta, hogy én is vörösre festeném a hajam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!