Hajbalzsam segítene a vékonyszálú hajamon?
Alapból vékony szálú hajam van, ami főleg hajmosás után, tehát amikor nincs benne annyi olaj, mindenfelé áll. Meg nem is néz ki teljesen egészségesnek.
Hajbalzsam segítene ezen a problémán? Ha igen, milyet ajánlotok?
29/F vagyok, közepesen rövid hajjal, heti kétszer mosom a hajam.
Én volumennövelő sampont (esetleg balzsamot), ÉS hajhabot használnék a helyedben.
DM termékek -
alacsony árkategóriás sampon:
közepes árkategóriás sampon:
magasabb árkategóriás sampon:
hajhab nagyobb:
ugyanez kisebb kiszerelésben:
vékony szálú hajra balzsamok: (nem tudok különösebben ajánlani, mert balzsamot nem szoktam használni)
Kifejezetten férfiaknak koffeines termék:
Viszont tudok ajánlani természetes hajkondicionálót, ami nem más, mint a közönséges sör.
Régen használták a fodrászok is, csak már elfelejtődött, pedig szuper.
Az utolsó öblítő langyos/meleg vízbe, egy liter kancsóba fél citrom préselt leve, és fél doboz (bármilyen olcsó dobozos is jó) sör. (A citrom nem muszáj, de ha zsírosodásra, korpásodásra hajlamos a vékony szálú haj, akkor fényesen beválik.)
A haj lágy, puha, fényes lesz, a sör szag pedig elillan, nem tartós. napsütésben szárítani a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!