Csajok nektek milyen drogériás naptej vált be ?
Dm SUNDANCE Sport napozó spray,
Vízálló és átlátszó.
#3 Nem feladat, hogy megértsd. Én meg azt nem értem, hogy egyesek miért akarják megérteni a kérdezőt, ahelyett, hogy válaszolnának egy olyan kérdésre, amihez nem szükséges érteni a hátterét. Legjobb, amikor azt hiszik, hogy megértették és a feltételezésükre válaszolnak, nem a kérdésre. Ha ennyire korlátozott a képzelőerőd, megkérdezhetnéd privátban, hogy ne a kérdését offold szét.
De pl.a drogériás sajátmárkás olcsóbb, miközben jó minőségű és általában nagyhírű cégek termékei vannak átcsomagolva. Én a sundance szagától falramászom. Akkor már inkább a kókusz.
Nem kért senki téged sem, hogy szétspameld a wall of text hisztiddel a kérdését. Nem vagyok az a típus, aki hisztis picsák vergődésében érdekelt, a megoldás érdekel, nem a rinya. Tudom, hogy a fajtád nem szokott ehhez, csak ahhoz, hogy más nőkkel undokoskodik.
Csodás olcsó és szép összetevőket tartalmazó fényvédőket lehet rendelni, ha valaki nem ragaszkodik a drogériáshoz... Én is végigjártam ezt a kálváriát a fényvédőkkel, gondoltam igyekszem másokat megkímélni tőle, de ehhez előfordulhat, hogy ki kell lépni a drogéria-buborékból.
Kérdező, ha annyira ragaszkodsz a drogériához, válaszd a Müllert DM/Rossmann helyett, szélesebb a választék. DMből csak a sundance med 50 faktoros gél-krémje és a revox fényvédője vált be, de ezeket is csak vészhelyzetben veszem, mert csak kompromisszumos megoldások.
Müllerben találsz például fényvédős púdert. Ha kompromisszumos megoldást választasz, hasznát veszed, mivel csillogni fog a fejed tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!