Meddig elég neked egy 50ml es fényvédő arckrém?
1-2 hónap attól függően, hogy mennyit tartózkodom kinn (itthon nem kenem, mert sötét a lakás, irodás napokon meg elég egyszer újrakenni szerencsére, de ha kinn vagyok, 3 óránként van kenésidő úgy, hogy azért kerülöm a közvetlen napfényt ha lehet vagy kalapozok). Nyaktól lefelé mást használok.
1.
Nekem ezek egyáltalán nem csípték a szemem:
Uriage bariésun arcra használt fényvédője (kicsit fehérkés nyomot hagy, de egyébként szeretem, mert nem csillog, mint a veszedelem)
La roche posay anthelios termékcsalád valamennyi tagja (különösen a Shaka fluide és az Anthelios XL Anti-Brillance)
Amik szintén beváltak textúra szempontjából, de csak úgy, hogy közvetlen szemkörnyékre stiftet használok inkább (pl. Uriage bariésun mineral stiftjét):
Bioderma cicabio
Revox daily sun shield (ebben van parfüm egy kevés, de nekem nem okozott problémát)
Természetesen mind spf50+ :)
Testre/nyakra ami nem csípett:
Uriage bariésun kid
Bioderma photoderm kid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!