Pattanás eltávolítás gyorsan. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
holnap randim lesz életem szerelmével, de elöjöttek a ragyáim :S .tudnátok valami gyors pattanás eltávolító módszert?2008. dec. 17. 20:31
1/7 anonim válasza:
Gőzölj kamillás tea fölött, ha már eléggé felpuhult a bőröd, egy pzs-vel nyomkodd ki, aztán kendd be valami rávaló krémmel
2/7 anonim válasza:
kend be fogkrémmel, nekem használ
-kattekop-
3/7 anonim válasza:
Igen, a fogkrém leszárítja hamar. De lehet kapni a drogériákban mindenféle csodakrémet is.
4/7 anonim válasza:
valami arclemosótt meg bőrradírt majd tonikozd le bő krém rá jó belemaszírozni majd fogkrém ja és élesztőt enni nyersen!!!!!
5/7 anonim válasza:
esetleg ha nagyon csúnya ott az alapozó
6/7 anonim válasza:
Szia!Lehet keso mar, de en tudok egy tutti tipet: lereszelsz egy szelet kaposztat, es egy karej krumplit, kicsavarod levuket, es osszekevered oket. Majd ezt kened ra a pattanasra, naponta tobbszor is!
Meglasd eltunik hamarosan!
Ajanlom mindenkinek sok szeretettel!
7/7 anonim válasza:
Uhh... Tudom ezer éves kérdés de nekem van egy ötletem és nekem használ.... Fogkrémmel bekened az arcod utána fél óráig ültem a ventillátor előtt, lemostam, arc radír krémmel átdörzsöltem az egészet lemostam... arctiszítóval is megmostam és utána arckrémmel bekentem... Nekem fél óra alatt 5 pattanás eltünt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!