Mitesszer eltávolítás kozmetikusnál. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Az orromon elég sok mitesszer van, elhasználtam már két tubus Clen&Clear, és egy tubus Neutrogena mitesszer eltávolítót (bőrradírt), de semmi látszata.
Jövőhéten szeretnék elmenni kozmetikushoz, de ezzel kapcsolatban lenne kérdésem (ezt neki is fel fogom tenni, csak már kíváncsi vagyok)
Első alkalom után el fog tűnni, vagy többször kell menni? és ha nem elég 1 alkalom, akkor hányszor kell menni, mennyi időnként?
Körülbelül mennyibe fog ez kerülni?
Köszi a segítséget!
L/17
2011. aug. 13. 22:14
1/8 anonim válasza:
nem tudom bocsi, még nem voltam kozmetikusnál és nekem sem vált be semmi rá, csak kiváncsi vagyok a válaszokra :$ 15/L
2/8 A kérdező kommentje:
Értem. :) Most azon gondolkodtam, hogy lehet hétfőn bemegyek a gyógyszertárba, és megkérdezem, van-e erre valami cucc, mert ha a kozmetikai kezelést többször is meg kell ismételni, és ha egy 3-4 ezer ft körül van, az nekem kicsit sok lenne. Használt már valaki gyógyszertárban kapható szert mitesszerre?
2011. aug. 13. 22:39
3/8 anonim válasza:
Én kozmetikushoz járok. Már az első alkalom után látványos volt a változás. De azért h teljesen jó legyen a bőröd több alkalom kell. Kb. 2 havonta. Nekem olyan 4000 FT-ba kerül kb.
4/8 anonim válasza:
Igen.látszani fog a hatása.Ő normálisan kitisztítja,összehúzza.
5/8 anonim válasza:
én is így vagyok amúgy, szívesen mennék kozmetikushoz, ha megengedhetnénk magunknak, főleg így, hogy 2 havonta járni kéne. én meg már a korábban fél évig kapott 1000-est sem kapom meg havonta zsebpénzként, és csak akkor kapok, ha szülinapom névnapom karácsony etc. van.. én is próbáltam már clean&cleart, és nekem sem használt semmit. próbáltam már gőzölés,kinyomás,pórusösszehúzás kombót, az sem használt semmit ._. úgyhogy már próbálom őket nem figyelembe venni, és megnyugtatni magam, hogy 'másnak durvább', vagy valami ilyesmivel :-) első válaszoló voltam(:
6/8 anonim válasza:
jól teszed szerintem amúgy, ha gyógyszertárban megkérdezed. én használtam anno dalacint, de nem emlékszem már, hogy az miteszerekre jó volt-e, csak azt tudom, hogy pattanásokra jó volt, de egy idő után meg már megszokta a bőröm, mert hát ugye az gyógyszer (és csak orvossal lehet feliratni, 1000 ft.) próbáltam még cinkes rázókeveréket, az csak pattanást szárítja le (385ft recept nélkül kapható), és még most kezdem el a 2. doboz sörélesztőt, állítólag az segít a zsíros bőrön.. de ha majd elpusztítottam a felét még ennek a doboznak és bevált, akkor írok:) 15/L
7/8 anonim válasza:
azért ne várj sokat a kozmetikustól kitisztja addig oké, de egykét hét után minden mitesszer újratöltődik és ezért havonta egyszer el kell majd járnod, ami nagyon költséges lesz, a legjobb bőrradir szerintem a himalayaherbalsos (dmben kapható) almásdiós az nekem mindent lehoz, utána bekenem hidratálóval.
8/8 anonim válasza:
ha csak az orrodon szeretnéd azt magadnak is megtudod énis magamnak csinálom.. forralszfel vizet tezselbele kamillatea filtert vagy szárított kamillát előtte leradírozod az arcot törölközőt a fejre és 10 percig mehet a gőzölés ezutánn zsepiket az ujjra és nyomkodás, nemkell nagyon erősen ha jól gőzöltél kisnyomásra is kijön, majdha úgyérzed mindet kinyomkodtad, egy zsepit vagy valami kendőt nedvesíts be a kamillás vízzel és tedd az orodra 3-4 percig ezutánn kend be valami gyulladás csökkentő krémmel és másnapra elis múlik a pirosság :))( nekem ezt a kozmetikusom javasolta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!