Fiúk! Nektek milyen hajhossz jön be leginkább egy lányon? Göndör vagy inkább egyenes?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 15:57
12/21 anonim válasza:
Az 5-ös tett egy általánosító,minket lihegő kutyává lealacsonyító megjegyzést,erre én felhívtam a figyelmét az előtte válaszolókra,és le lettem pontozva.Milyen oldal ez?:)
13/21 anonim válasza:
#12:
Viccelt az #5-ös. Azért pontoztak le, mert nem értetted.
14/21 anonim válasza:
Ha én viccelek,törlik a válaszom:)Amúgy szemét vicc volt.De neked milyen színű a szemed?Életemben két nővel találkoztam,akinek hihetetlenül gyönyörű szemei voltak.Az egyiknek kék szeme volt,a régi Bounty reklámhoz hasonló édenkerttel,szó szerint.Nem vagyok egy szemezős típus,de nem bírtam nem ezt a gyönyörűséget nézni.A másik egy doktornő volt,neki barna szemei voltak,de aranyszínű lángok "táncoltak" benne.Egyszerre volt maga a megtestesült nyugalom,és a tettrekész jólelkű "cselekvő"
15/21 anonim válasza:
Kék szemű vagyok és nekem is szép.
16/21 anonim válasza:
Mondd,ez fordítva is igaz?Láttál már olyan férfit,akinek a tekintetére örökké emlékezni fogsz?
18/21 anonim válasza:
Hát ez eléggé szűkszavú.Vagy én voltam túl költői?
19/21 anonim válasza:
III. Richárdtól nem várhatsz el egy rómeói monológot.😉
Van ilyen és pont. Haladjunk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!