Ha mi nők nem kenekednénk, mi is olyan ráncosak lennénk 40-50 éves korunkban, mint a férfiak?
Nem vagyok benne biztos, hogy nő vagy, de a kérdés szempontjából mellékes.
Tökmindegy, az alaphelyzeten nem változtat a kenekedés. Nem tudom, sírjak-e vagy nevessek, hogy ez a korosztály mennyi pénzt-időt-energiát képes beleölni a kinézetébe azzal a tudattal, hogy ezzel sikeresen elpalástolja az idő múlását.
Hát szerintem a legtöbb nő nem "kenekedik". Vagy max vesz egy occó dm-es hidratálót, hébe-hóba felkeni és várja a csodát. Elég ritka az akinek van rendes bőrápolási rutinja, jó krémeket használ.
Na meg jön a gyerek, utána fillér baxók lesznek és még a levegőt is sajnálják saját maguktól - mindent a gyerekre kell költeni, nem magukra. Sok volt osztálytársnőm 27 évesen rosszabbul néz ki mint az 55 éves anyám.
2, Nő vagyok, 40 körüli, (még) nagyjából ránc nélkül. Bár tényleg mellékes.
De ha így van, ahogy írjátok, hogy nem számít a kenekedés, akkor a mély ráncok, férfiakra jellemzőek inkább? Mostanában elég sok riportot nézek, és a férfi riporterek tök ráncosak, míg a nők semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!