Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A mindennapos hajmosás az...

A mindennapos hajmosás az ápoltság alapfeltétele vagy ártalmas szokás?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek?
2022. ápr. 1. 04:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%
Maradjatok büdös, zsíros hajú, szutyok prolik.
2022. máj. 19. 21:17
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Te meg nagyzoljàl :D de ha tönkre megy a hajad kiszàritod vess magadra 💋
2022. máj. 19. 23:29
 13/16 anonim ***** válasza:
29%
Édesem! 14 éves korom óta, 31 éve szinte mindennap megmosom, és nem ment tönkre. Lö pá, kicsi kutya…
2022. máj. 27. 02:45
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
13-as de az agyi szinted megmaradt 14 ėvesen xD oksi, akkor minden fodràsz börgyògyàsz hülye csak te nem.
2022. máj. 28. 20:25
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem hinném, mert a tények engem igazolnak. Másnak lehet, nem jön össze. Az maradjon szutyok toprongyokkal. Aki meg ilyen stílust enged meg velem szemben, azt úgy rúgom ki vizsgáról, hogy a taknyán csúszik.
2022. jún. 7. 06:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha csak 1-5 centis akkor mindennap mosom, a zuhanyzás része. Ha hosszabbra hagyom, akkor 2 naponta. 15 éve még hetente mostam.

Nem láttam semmi kárát egyik gyakorlatnak sem. A napi mosás előnye, hogy olyankor sosem korpás a fejbőröm, cserébe a mosással kijön sok hajszál, ritkább a hajam olyankor.

Barátnőm 20 éve festi, néha hidrogénezteti, volt már szőke, kék, vörös, fekete, ezek mindenféle árnyalata. Erős, egészséges haja van, nem hullik, nem töredezik.

2022. aug. 18. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!