Inkább káros. A mindennapos hajmosás szárítja a fejbőrt, a hajat.
2022. ápr. 1. 07:15
3/16 anonim válasza:
Káros. Nekem nőként derékig érő hosszú hajam van, és heti kétszer mosom meg.
2022. ápr. 1. 07:16
4/16 anonim válasza:
Mindennap felesleges, ezzel hosszú távon tönkre lehet tenni a hajat, fejbőrt. Heti 1-3 az ideális.
2022. ápr. 1. 09:17
5/16 anonim válasza:
Káros, szintén derékig érő hajamat heti kétszer mosom. Ha minden nap mosod, ahogy a 4-es mondja, tönkreteszi a hajat és a fejbőrt, hamarabb fog zsírosodni.
2022. ápr. 1. 10:46
6/16 anonim válasza:
Értelemszerűen a körülményektől függ. Párom autószerelő, nála alap igényesség hogy naponta megmossa mert minden nap koszos, poros, olajos lesz munkában. A szabadnapjain viszont ő se mossa, mert hacsak nem lesz direktben koszos, akkor tök fölösleges - sőt, alapvetően nem tesz jót.
Én heti 1x szoktam.
2022. ápr. 1. 12:58
7/16 anonim válasza:
Káros.
Én heti kétszer szoktam.
2022. ápr. 1. 16:31
8/16 anonim válasza:
Káros
2022. ápr. 1. 16:43
9/16 anonim válasza:
Teljesen megölöd a hajad vele ha minden nap megmosod, még három nap után is tud a haj ápolt hatást kelteni. Ennél csak az a rosszabb ha össze-vissza fested.
2022. ápr. 20. 17:19
10/16 anonim válasza:
Felesleges a mindenpi hajmosàs, söt tönkre fogod tenni a hajadat mėg a leghamarabbi hajmosàs is minimum a 3-ik nap legyen. Nekem akàr 4-5 napot is bír, attòl is függ mivel mosod hamarabb be zsirosodik e stb.
a midennapos tusolàs nyàron mėg okės, hiszen izzadunk stb hamarabb büdösek leszünk 5 perces zuhany hasznos. De pl hidegebb idöben mint tėlen amikor nem izzadok csak fàzom :D akkor màsodik nap vagy akàr harmadik nap tusolok egy nagyobbat habfürdövel, ha ettöl igėnytelen vagyok àm legyen. Sporolok a vízzel is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!