Caruso Lucio kérdése:
Szemöldök probléma sürgős?
Figyelt kérdés
3 hónapja piercinget csináltataam az orromba minden nap szoktam tisztítani hidrogén peroxid al. Valahogy a szemöldökomre is jutott és ki kopot a színe elegé látszik. Kérdésem azenne hogy majd idővel rendbe jön és vissza kapom az eredeti színét vagy örökre így fogok maradni 23 éves vagyok férfi :( bocsi a helyes irasért válaszokat előre is köszönöm szépen2022. márc. 17. 19:05
2/5 anonim válasza:
Az orvostól, hogy juthatott el a szemöldöködig?
Egyébként szerintem fordulj szakemberhez, nem hiszem, hogy ki fog belőle, jönni, de bármi lehetséges.
4/5 anonim válasza:
Rendbe fog jönni, nyugi. A kikopott, leégett rész visszanő eredeti színben, a kifakult rész lenő, és ott is visszajön az eredeti szín. Ha ez nem igy lenne, akkor soha nem kellene hajat vagy szőrszálat szőkíteni, csak egyszer. Ennek sokan örülnének, de nagyon.
5/5 anonim válasza:
Valahogy a kettő között.
Ugyanis azok a szálak, melyek már egyszer kitettséget szenvedtek el a hidrogén peroxiddal, nos az ő színük úgy marad.
De nyilván nem fog ez örökké tartani, csak ameddig a szemöldök szálak ki nem esnek (esetleg le nem nyírod a lelövő hosszban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!