Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kozmetikusnál rossz élmények?

Kozmetikusnál rossz élmények?

Figyelt kérdés

Ma voltam kozmetikusnál, tisztító kezelésen. Azt tudni kell rólam, hogy szerintem 10 év alatt jó, ha egyszer voltam kozmetikusnál. Próbáltam olyat választani, aki modernebb, tudatosabb felfogású. Alapból magamnak ápolom itthon a bőröm, használok reggel fényvédőt, este rendes tisztítás, retinol, hámlasztás, krém stb.

Haza jöttem, bele néztem a tükörbe és konkrétan sírnom kell, úgy néz ki az arcom (nem volt problémás, tényleg csak pár zárt komedó zavart, egy-két miteszer). Nagyon rosszul nézek ki. A miteszereim is megmaradtak....

Már a kezelés alatt is zavart egy-két dolog: gőzölte az arcom, aztán megnyomkodta elég rendesen. Ilyen rózsa illatú krémmel fújkálta be (járok, kelek a lakásban és húzom magam után az illatot...). Kent rá valami lehúzható maszkot. Tett rá ilyen fénnyel dolgozó maszkot. Még a végén ilyen elektromos tisztító, fertőtlenítő akármit akart használni, de inkább azt visszautasítottam, mert már elég kellemetlen volt. Én tényleg nem értek hozzá, nem tudom, hogy ez rendben van e így, hogy hazajön az ember lánya és bőgnie kell, úgy néz ki az arca? Én valami relax élményre számítottam, de most úgy érzem, soha többet nem akarok kozmetikushoz menni.

Ennek így kell lennie, ha tisztítanak? Fáj és ronda lesz utána az ember bőre? Nagyon szomorú vagyok miatta...

2022. márc. 15. 12:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én 1 éve voltam kozmetikusnál, nekem is csinált a végén valami elektromos cuccal fertőtlenítést, ilyen csípős érzés volt, de 1-2 nap alatt lenyugodott a bőröm utánna. Mondjuk a nyomkodasos része nekem kínszenvedés volt, többször biztosan nem fogok menni

17/f

2022. márc. 29. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!