Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az én kozmetikusom a nagyon...

Az én kozmetikusom a nagyon rossz, vagy ez mindenkinél így szokott lenni?

Figyelt kérdés

Nagyon sok pattanásom van, és már többször is voltam kozmetikusnál, de egyáltalán nem vettem észre, hogy használt volna. Kezelés után mindig borzasztó vörös volt az egész arcom, alig mertem hazamenni. Ráadásul nagyon fájt amikor kinyomta a pattanásaimat, alig bírtam ki, nem hiszem, hogy többször képes lennék elmenni ahhoz a kozmetikushoz. Ez normális?

13/L

2014. szept. 7. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem is tudtam hogy a kozmetikusok nyomkodnak pattanasokat:D

Olyan alja munkanak tunik :D

2014. szept. 7. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha a pattanások nagyok és mélyen vannak, természetesen fáj, ha kinyomkodja őket.

Az is normális, hogy piros foltos leszel, elvégre végignyomorgatta a bőrödet.

2014. szept. 7. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Begőzölt meg minden?

kaptál rá utólag nyugtató krémet?

2014. szept. 7. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
csak az én kozmetikusom tudja, hogy utána le kell jegeleni a bőrt és akkor fél óra múlva már nem látszik a pirosság?
2014. szept. 7. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is iszonyatosan szokott fájni, és utána egy napig piros. De nekem szokott használni (3-4kezeles utantol) szóval valahogyan kibírom. De tenyleg nem kellemes. :/
2014. szept. 7. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:

A gyulladt pattanások eléggé fájnak. Még ha nem nyúlnak hozzá akkor is.

Viszont az nem törvényszerű hogy pirosnak is kell lennie a helyének. Az én kozmetikusom nyugtató maszkot majd krémet is ken az arcomra. Ez lehúzza a pirosságot.

2014. szept. 7. 17:58
 7/7 anonim válasza:
Én 2szer voltam... Ugyanez volt nekem is. Marhaságnak tartom, hogy valaki kozmetikushoz járjon. Megkínoznak és még fizetsz is érte. És még orrbavágni se szabad! ...
2014. szept. 10. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!