Nem voltam még szolizni. Ez így milyen lehet?
Ha hetente 2 percet megyek szolizni, akkor az mennyire árt, káros a bőrőmnek? Valószínűleg nem emelnék az időn (max 5 perc, de annál többet nem szeretnék). És kb mennyi idő múlva látszódna a barnulás? És mennyire lenne tartós? (Gondolom az 1 hetet kibírja, amíg újra megyek. 😅) Úgy, hogy mellette nyilván használnék termékeket a bőrőmre (szolikrémet), nem nagyon tudom mik kellenek szolizás mellé, de gondolom fényvédő, vagy napolaj vagy ilyesmi biztos, de azt gondolom úgyis elmondanák.
Egyébként viszonylag fehér bőrőm van, és nyáron elég jól le szoktam barnulni napolaj segítségével (nem is nagyon szoktam leégni), csak ugye nem egyenletesen, ezért akarok szolizni, meg hogy ne csak nyáron legyek barna.
És nyáron mennyire kell szolizni? Ti szoktatok menni? Mert ugye nyáron azért a napon is elég szépen le lehet barnulni, csak nyilván nem egyenletesen. Ezért gondolnám azt, hogy nyáron sem a napon barnulnék inkább hanem a szoliban ugyanígy. (Nyilván érné nap a bőrőmet, csak nem felüdnék úgy ki a napra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!