Hétfőn voltam szolizni (mostanaban elöszor) kicsit megégtem, hany nap mulva mehetek megint szoliba?
De birja, csak egy erosebb gepbe volt mar csak hely.
Es gondoltam (en hulye) ugyan annyira beallok mint a gyengebb gepbe szoktam, es ezert tortent a megégés.
Meg ahogy irtam, elsore mentem be, 15 percre.
Nem gondoltamvolna h igy elszoltam tole :(
Én is így voltam, kimaradt egy hosszabb idő szoli nélkül, és teljesen kikopott a színem.
Majd bementem egyből egy épp csőcsere utáni gépbe, 10 percre. Kicsit oda pirultam, de olyan szinten, hogy fájt ha a bőrömhöz értem. Egy hetet vártam vele. Utána pedig heti 2x 7 perceket mentem, azzal már nem égtem le. Aztán hetente növeltem 2 percekkel az adagot.
Mindenképp várd meg míg már nem lesz piros a bőröd. Utána mehetsz nyugodtan, hetente 1-2 alkalommal. Javaslom, mindig mielőtt bemész, kérdezd meg a recepciós csajt, hogy ő mennyit javasol, hisz ő látja milyen a bőrtípusod.
Mi lett veled? Ugye nem hamlott le?
En is ebben a helyzetben vagyok. 6x coltam mar, 8 perc alloban siman birtam.
Erre berakott a recepcios a turbo szoliba uau 8 percre.
Megegett a hasam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!