Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Minden nap fürdesz? Milyen...

Minden nap fürdesz? Milyen időközönként fürdesz / tusolsz? Csak őszintén! Naponta, kétnaponta,3 naponta vagy esetleg hetente?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdés alapján írtam ki ezt a kérdést, kíváncsi lennék, hogy milyen időközönként fürödtök!
2010. szept. 12. 21:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%
Reggel, este zuhanyozok, minden másnap hajat mosok. Nyáron, amikor a nagy kánikula volt, naponta 3-4-szer zuhanyoztam, naponta hajat mostam. Szerintem Büdipesten muszáj, főleg nyáron, mikor a bőröd hozzáér a tömegközlekedésen az üléshez.
2010. szept. 13. 16:04
 22/27 anonim ***** válasza:
Inkább kenegetem a bőröm testápolóval, minthogy büdös legyek. Igénytelenek :)
2010. szept. 13. 16:14
 23/27 anonim ***** válasza:
47%
Büdipest xD Ez komoly volt xD
2010. szept. 13. 16:42
 24/27 anonim ***** válasza:

Büdipest XD

LOOL XD

Na de izééé.Én mindennap fürdök,vagy tusolok este.Ha hullafáradtan érek haza akkor inkább bedőlök az ágyba,és reggel fürdök meg.Szünetekben van hogy egy napot kihagyok,de akkor telefújom magam parfümmel,meg többször dezodorozok xDD

2010. szept. 13. 19:41
 25/27 anonim ***** válasza:

Nyáron naponta, olykor kétszer, vagy +macskamosdás, télen hidegebb időben kétnaponta (ha fizikai munkát végzek akkor naponta)de csak reggelente és csak zuhanyozok. Borzasztó száraz a bőröm, kemény a vizünk, és egyébként sem szabad túlzásba vinni a tisztálkodást, mert ledörzsöljük magunkról azt a savköpenyt ami védelmet nyújt a kórokozókkal szemben.

Itt egy jó kis cikk a túlzásba vitt higiéniáról.

[link]

2010. szept. 14. 22:57
 26/27 anonim ***** válasza:

Télen 1-2 naponta zuhanyozok, hetente egyszer mosok hajat. Mosakodni persze minden nap szoktam (arc, hónalj, nemiszerv stb.), de zuhanyozni nem minden nap.

Nyáron van, hogy 1-2 óránként beállok a zuhany alá (nem fürödni, csak hűsölni), és hajat is gyakrabban mosok, 2-3 alkalommal hetente.

2010. okt. 14. 15:55
 27/27 anonim ***** válasza:
en furdeni hetente egyszer es nem vagyok budos (arcot kezet naponta tobbszor)hajat ketszer egy heten (szerdan es vasarnap) mosok(mert ha sokszor mossa az ember a hajat akkor gyorsabban zsirosodik)
2013. szept. 29. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!