Minden nap fürdesz? Milyen időközönként fürdesz / tusolsz? Csak őszintén! Naponta, kétnaponta,3 naponta vagy esetleg hetente?
Minden nap minimum egyszer, de ha unatkozok,akkor kétszer.( Ha nagyon akkor akár 3x is, bár az már elég sok:D)
15/f
régen kétnaponta fürödtem, manapság naponta, mert minden nap tornázom, ezért nemárt ha "megszabadulok" az izzadságtól:D
viszont hajat még mindig csak kétnaponta mosok
18/l
Mindennap szoktam zuhanyozni, estefele. Ha meg van akkor egy nap kétszer. Főleg az első 3 napban...
:D
18 L
Minden nap... van h 3× is
Nállam már a fürdés is nem a tisztálkodáson alapszik..
Csak szimplán szeretek lazulni a kádban.
Meg persze tusolni is sokszor szoktam, felfrissülés céljából.
De viszont megesett már olyan hogy kihagytam egy napot(többet nem).De csak akkor ha nem mentem sehova, csak itthon voltam.
minden nap fürdök , nem bírok koszosan lefeküdni. hajatmosok 2 naponta,volt hogy buli után megmostam a hajam mert nem bírtam a füstszagot.:S
17/L
Nem szoktam förödni, mert nincs hol.... :)
Nah, jól van... nekünk csak zuhanyzó van.Minden este zuhanyzok, ha nagyon meleg van, akkor reggel is, és este is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!