Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Garnier Pure 3 in 1 mélytisz...

A Garnier Pure 3 in 1 mélytisztitó gélt mennyi időközönként kell használni, naponta?

Figyelt kérdés

Mivel arclemosó és radír is egyben , nem káros a mindennap használnám arctisztitás céljából? Csakhogy lehet nemkéne leradirozni az arcomat mindennap...:S

És mennyire hatásos ez a készítmény ha gyulladt, mitesszeres az arcom? Ha nem kinek mi jött be? mit ajánlotok?

2009. dec. 17. 15:31
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Rá van írva a hátuljára a használat.....arclemosó mindennap,bőrradír hetente 1-2 alkalom...Amúgy pont 2 hete vettem gondoltam kiprobálom szerintem nem rossz,bár sokat nem tudok ilyen esetekben írni,mert nem nincs pattanások se mitesszerem így csak sima arctisztítás céljából veszem,de azt megmondom neked,hogy az ilyen készítmények csak etetik a pattanásos bőrű embereket ilyen bőr meg olyan bőr 3 hét alatt,menj el egy kozmetikushoz kérd ki a tanácsát és sokkal jobb hatásos kence ficét fog ajánlani gyógyszertárit.Kicsivel gondolom drágább,de legalább használ,de ezt lehet csak én gondolom:D
2009. dec. 17. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!