Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen terméket tudtok ajánlan...

Milyen terméket tudtok ajánlani, ami segít megelőzni a hajvégem töredezését vagy legalábbis csökkenteni?

Figyelt kérdés
Alapból sok és vastagszálú hajam van, sosem volt festve. Ritkán szárítom hajszárítóval, akkor is többnyire teszek rá Syoss hővédőt vasalni, viszont nem szoktam, mégis nagyon töredezett és száraz a hajam. Hajmosás után szoktam rá tenni argánolajat, de annak nem nagyon érzem a hatását, hogy segítene, pedig már 2 éve használom. Tanácsok? Lehet köze hozzá, hogy sokszor hordom kontyba a hajamat? (Lófarokba fogva és utána még egy gumival rátekerve a hajam)

2022. márc. 5. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyakran gumizod a hajad, az is meg törhet.

Én kókusz olajat ajánlok.

Hajmosás után hagyod száradni a hajad, egy nagyon pici olajat öntesz a tenyeredbe (tényleg csak egy pici, nem kell sok mert zsíros hatású lesz a hajad), össze dörzsölöd a tenyered, és úgy hiszed fel a hajad hosszára és végeire.

Illetve 4-6 havonta vágass is belőle. Nekem rendbe hozta a hajam.

Még hozzátenném azt, hogy a Kallosnak a Keratin hajpakolását is kipróbálhatod, az is jót tesz a haladnak.

2022. márc. 5. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
*hajadnak - bocsi.
2022. márc. 5. 16:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. márc. 5. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Argánolaj. Nekem nagyon bevált.

Még ugye vitaminok szedése, nulla hőhatás.

2022. márc. 5. 17:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, bocsi, most látom, az argánolaj nem vált be...

A többi viszont remélem, beválik

2022. márc. 5. 17:32
 6/9 A kérdező kommentje:
És vitaminokból mi az, ami a hajnak tesz jót?
2022. márc. 5. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
B vitamin, e vitamin, cink, vas
2022. márc. 5. 17:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Ha sokat van felkotve a hajad az nagyon rossz,jobban toredezhet a hajad.Hasznalj ilyen szeles hajgumit ami nem tori a hajad,ha felkotod:)

Egy jo sampon,balzsam,olaj,hővédő melle legyen meg haj pakolásod.

Szedj rendszeresen vitaminokat,igyal sok vizet.

Ne szaritsd a hajad meleg levegovel csak is hidegel vagy langyosal.

2022. márc. 6. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Megoldódott-e a problémád? Ha igen, hogyan?

2022. szept. 15. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!