Hogyan akadályozhatnám meg a hajam töredezését?
Figyelt kérdés
Kb 3 évig növesztettem a hajam. Majdnem a derekamig ért de nagyon töredezett volt. Ma levágattam kb 20 centit es most a vállamig ér. Hogy kerülhetném el hogy újra töredezett legyen? Hosszu hajat szeretnék. Mivel ápoljam? Mire kell figyelnem?2017. máj. 16. 21:32
1/4 anonim válasza:
Ha szoktad formázni a hajad,akkor az nagy mértékben rásegít arra,hogy töredezett legyen.rengeteg fajta kencét lehet kapni már,ami segít elkerülni a haj töredezését.Én hajvégápoló szérumot használok,amitől nagyon puha lesz a hajam.Ezen felül tudom ajánlani a ricinusolajat,amitől még ráadásul gyorsabban is nő a haj,illetve vannak ezek a keratinos pakolások.Azok is jók elvileg.
2/4 anonim válasza:
Próbáld minél jobban ápolni. Hajpakolás, balzsamok, kókuszolaj esetleg és vannak más házi praktikák is erre (almaecetes víz, csalántea), de inkább vágd gyakrabban de kevesebbet.
3/4 anonim válasza:
Szia! :) Nekem is sokáig ez volt a problèmám, de szerencsère találkoztam egy olyan termèkkel amely termèszetes alapanyagokból kèszül. Egy samponról ès egy hajkondicionálóról van szó. Az első mosás után tapasztalaid a jötèkony hatását. Tapasztalatból mondom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!