Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Azt hallottam, nem minden...

Azt hallottam, nem minden hidratáló arckrém sminkalap. Ez igaz? Ha igen, melyek azok a termékek, amik megfelelnek erre a célra is?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs milyen terméket vegyek, ami egyben sminkalap is. Légyszi aki tud segíteni írjon!:)
2010. szept. 12. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
bármilyen hidratálókrém jó rá mert az a lényege hogy jobban tapadjon az alapozó és jól el lehessen dolgozni ne legyen foltos és a púder is jobban tapadjon rá.én arckrém nélkül nem is kennék fel alapozót az arcomra
2010. szept. 12. 18:03
 2/4 A kérdező kommentje:
De nem tömődnek így el a pórusaim? Vagy ez még meg is védi az arcomat, mielőtt rákerülne a smink??:D
2010. szept. 12. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:

a vichynek van problémás bőrre való nappali krémje, én is ezt használom. pattanásos nem vagyok, de tágak a pórusaim, és ha nem ápolom megfelelően az arcom, nagyon durván fel tud gyűlni a faggyú. am a krém nagyon kellemes illatú, és miután felvittem, nem lesz ragacsos, zsíros, a bőröm, mégis hidratált, puha marad. szóval, nálam a vichy a nyerő. :) de ha a gyógyszertárban elmondod, mit keresel, szívesen segítenek, és biztosan ajánlanak olyan terméket, ami néked bejön. ^^

remélem, segítettem. (:

2010. szept. 14. 17:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen! Köszi a segítsééget:):)
2010. szept. 15. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!