Milyen a bőr, haj és testápolási rutinom?
Kíváncsi vagyok mennyire túlzó a testápolással kapcsolatos rutinom.
Fodrász havonta
hajmosás 2-3 naponta (gliss sampon-balzsam)
minden nap micellás arclemosó
arckrém (vichy, de nem a legdrágább)
2 hetente bőrradír, arcpakolás
tusfürdő (dove)
fogmosás braun elektromos fogkevével
szájzuhany
reggel egy kis alapozó, szemceruza, szájfény (márkát nem tudok, minden féle van)
esténként nivea testápoló (volt drágább, nem éreztem különbséget)
havonta szemöldök szedés/festés, pedikűr és lábápolás kozmetikusnál
szőrtelenítés otthoni IPL géppel nyaktól lefelé teljesen
heti 3x1 óra fittnesz terem (izzadós, nem beszélgetős)
heti 1 sport masszázs
40 éves nő vagyok, kérem legyetek velem őszinték!
Szerintem nem túlzás.
Max finomitanék rajta.
Pl a micellas víz inkább smink lemosó. Ha lemostad vele a sminket, akkor jó lenne még egy vizes bázisú arclemosó. Borradir helyett kémiai hamlasztás(sokkal jobb mint a fizikai radír, nekem pl tartósabb is vele a puha bababőr). Illetve ha vannak bőr problémáid, akkor azoknak megfelelő szerumokkal is kiserletezhetsz.
Viszont kémiai hamlasztás mellett elengedhetetlen a fényvédő(meg egyébként sem árt, kiemelten a nyári időszakban, de sokan egész évben kenik).
Illetve ha sokallod némelyiket akkor otthon is megprobalhatod megoldani(pl szemöldök, pedikűr, ha nincs semmi extra baj a labaddal).
Illetve a nivea helyett kipróbálhatod a mixa atopiance testapolot(arcra, testre mindenhova tökéletes-sporolsz 1 kremen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!