Ajánlanátok olyan tüsfürdőket és testápolókat -a Baba márkán kívűl-, ami parfümmentes?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon érzékeny a bőröm, ezért ha rendes (pl. illatosított) tüsfürdővel fürdök, akkor nagyon durván kiszárad a bőröm, és kisebesedik.2021. máj. 28. 09:12
1/6 anonim válasza:
Balea med-nek van tusfürdője és testápolója. Nem tartalmaz káros anyagokat
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos azok is tartalmaznak parfümöt
2021. máj. 28. 09:52
3/6 anonim válasza:
Én CeraVe testápolóját (moisturising lotion) használom, nagyon érzékeny vagyok mindenféle parfümre, de ezt még jól is esik felkenni. Plusz nagyon gyorsan beszívódik, imádom. Azt mondjuk nem tudom, hogy van-e tusfürdőjük.
4/6 anonim válasza:
menj be egy gyogyszertarba es nezelodj pl. a bioderma, la roche posay stb. termekek kozott.
5/6 anonim válasza:
Simple
Angliában nagy menő, netről gondolom rendelhető
6/6 anonim válasza:
Kisbabámnak a gyógyszertári kevert mosakodókenőcs vált be. Ezt az orvos szokta felírni receptre. Illetve a la roche posay testapolója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!