Otthoni "szépségápolás" hogyan ?
Sziasztok.
Szeretnék egy napot, ahol magammal foglalkozom.
Relax fürdőzés, arcpakokás, bőrápolás.
Mi legyen a sorrend ?
Úgy értem, hogy a relax fürdőzés elött szokás az arcmaszk, bőrradir, vagy utána ?
Pl. Lefürdök, arcpakolás, bőrradir, hidratáló testápoló. Vagy mi legyen a konkrét sorrend ?
Esetleg mit tudnék még magammal csinálni ?
Köszi.
Fürdés, arctisztítás, bőrradír, pakolás, hidratáló.
Én ilyenkor még csinálok egy hajpakolást, hajat mosok, szőrtelenítek, testradírozok, bekenem magam barnito krémmel, megcsinalom a körmöm gél lakkal, levágom a lábamról a körmöt, kiszedem a szemöldököm.
Mondjuk én az arcápolást, testápolást nem esetenként szoktam, hanem mindennap.
Ha maszkozom, akkor ebben a sorrendben: maszk, utána artisztítás, hámlasztó vagy retinol, szérum, hidratáló.
Testre: zuhany. Törölközés után hámlasztó folyadék (radízkázni nem szoktam). Ezt is inkább lábbra, combra. Utána testápoló.
Ha lenne kádam, akkor csinálnék home-spa-t. Kád meleg víz, egy pohár rosé vagy chardonnay, gyergyák és egy jó könyv. Nem törném magam szörtelenítéssel, az számomra nem a pihenés része.
Köszi mindenkinek
Akkor szerintetek az jó, hogy először arcmosás és majd arc és hajpakolás,utána manikür,pedikür aztán egy kiadós fürdő, majd fürdés után testápolás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!