Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet ebben az esetben tenni?

Mit lehet ebben az esetben tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves igényes lány vagyok!Kicsi koromba volt mindkét mellemen egy anyajegy amit el kellett távolítani!Ez a kicsi 15 évesen volt:)Eltávolították az anyajegyet szépen azóta sincs semmi heg se semmi!Erre a rutin műtétre azért volt szükség mert a családba sok volt a rákos megbetegedés és féltek,h ez is elrákosodik!A baj viszont ott van,h mikor megműtöttek akkor a műtét helyén a melleim egy részét leborotválták(ahogy ez szokás bármilyen műtétnél),és persze látszódott ahogy levették a kötést...majd teltek az évek és a melleim egy részén fekete szőrszálak jelentek meg(a leborotvált részen),én egy ideig szemöldök csipesszel szépen kiszedegettem!De ahogy telt az idő egyre több lett(jó nem olyan drasztikus egy mellemen kb.10 db)!És mostanra elég csúnya lett,van,h begyullad a szőrtüsző piros és társai!Mai napig szedegettem havonta 1x szemöldök csipesszel,de erre van valami megoldás?Van amikor szép semmi nem látszik de van mikor csúnya!Lehet ezt valamivel keni?Vagy valamit csinálni ellene?Jelenleg párom nincs,meg a fiúk nem vették észre mert tettem ellene,h ne vegyék észre de engem akkor is zavar!

Köszönöm!

2010. szept. 12. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Dobd el a szemöldökcsipeszt mert a melleken nem szabad használni!!

szerintem kérdezd meg erről a kozmetikust hogy milyen anyag amivel végegesen el lehet távolítani és nincs méreg a készítményben!Lézeres eltávolítást javasolja akkor azt ne engedd!

2010. szept. 12. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:
egyszerű...fesd be szőrt szőke festékkel, hidd el semmi bajod nem lesz tőle :)
2010. szept. 12. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyanta.
2010. szept. 13. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!