Miért csak kevés hosszú hajú pasi van?
Ezt érdemes elolvasni hogy megértsd a kis mogyoró méretű agyacskáddal amiről beszéltem:
"Egyes férfiaknál a kopaszodás igen látványos, akár már fiatal korban megkezdődik, míg mások még a nyolcvanas éveikben is viszonylag dús hajkoronával büszkélkedhetnek. Egy biztos: nincs férfi, akinek hajsűrűsége ne csökkenne az évek során."
Ahány hosszú hajú fiút láttam eddig, mind igénytelenül nézett ki. Mondjuk, aki lusta 2 havonta fodrászhoz járni, az arra is lusta lesz, hogy balzsamot használjon a hajára és fésülje. :D
Egyébként meg de, nagyon gyakori, hogy 25 évesen már kopaszodnak a férfiak. Nekem volt egy osztálytársam, akinek már 15 éves korában kezdett mikiegeresedni a haja.
Te hülye vagy, esküszöm. Mit vered itt magad, mikor az apád alapján akartál KOLLEKTÍVE statisztikát kiállítani?😀
A kérdésre pedig felettébb kifejtettem a bővebb válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!