Szerintetek is kevés ez a növekedés? Ránézésre kb. mennyi?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem túl jó összehasonlítás, elsőnél pl előre döntöm a fejem és oldalról van. Kb. egy éve le kellett vágatni a hajam, mert a fodrász elrontotta. Számomra ez az egy éves növekedés elkesserítően kevés, mi a véleményetek? Kizárólag natúr dolokat hazsnálok a hajamra, olajkeverékeket, amik eddig tökéletesen beváltak, kb most lesz egy hete, hogy multivitamint eszek, de eddig is szedtem szépségvitamint.
A kép: [link]
2015. máj. 18. 07:10
1/6 anonim válasza:
Nem ertem mit rinyalsz, normalis a hosszusaga 1 ev utan...
2/6 anonim válasza:
Dehogy kevés! De örülnék ha ennyit nőne nekem is a hajam! A haj egy honap alatt átlagban 1 cm-t nő. Szoval egy év alatt kb 12 cm-t kell nőnie, és lássuk be azért a tied jóval többet nőtt. :)
3/6 anonim válasza:
Kevés? Ez nagyobb növekedés az átlagosnál már így ránézésre is.
4/6 A kérdező kommentje:
3 év alatt nőtt meg csípőig anno , e végett gondolom hogy kevés.
2015. máj. 18. 09:55
5/6 anonim válasza:
szerintem se kevés.. nekem kb évek óta ugyanakkora, mert mire nő egy kicsit, vágathatok a végéből, hogy szép legyen:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!