Csúnya ha valakinek ilyen kevés haja van, mégis ilyen hosszú hajat hord? (kép)
Szia! :)
Van olyan, akinek százszor kevesebb haja van, és mégis hosszú.
Én azt tanácsolom, hogy vágass a hajadból, mert vége nagyon töredezett, és használj hajvégápolót, valamint hajpakolást! :)
Sokkal jobb hosszúnak ez a haj mintha rövidre hagyná a gazdája csak azért mert kevés. De az egésznek egyfoma hosszúnak kéne lenni, úgy jobb lenne. Ne legyenek benne lépcsők mert úgy már kevés marad a végére, azért néz ki fúrcsán.
Meg úgy általában is minden lány sokkal jobb hosszú hajjal mint röviddel.
25F (3lánytestvérrel+1bnő)
(25F - egy férfi a több milliárd közül, aki valamiért úgy gondolja, hogy az ő véleménye az egyetlen és csak az a jó, ami neki tetszik)
Szerintem rohadt szexik a rövid hajú csajok is. Nem az számít, hogy mennyi hajad van, ha azt tudod, hogy hogyan kell hordani és Te sem érzed magad kényelmetlenül vele.
A képen látható frizura pl nagyon jól passzol a lányhoz.
Sok de vékonyszálú hajam van, azért van lépcsőzetesre vágva hogy legyen volumene. Ha egyforma hosszú lenne mindenhol egységesen lehúzná a súlya.
Nem tudom te vagy e a képen, de szerintem nem rossz a lány frizurája. Viszont a haja állapotán lenne mit javítani. Ahogy már tanácsolták érdemes lenne levágatni a töredezett részeket és hajvégápolót használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!