Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek,ha egy nő nem jár...

Szerintetek,ha egy nő nem jár kozmetikushoz,ès nem festi a haját az ápolatlannak számít?

Figyelt kérdés
Az èn bőröm kipirosodásra,ès èrtágulatra hajlamos.Továbbá nem visel el mindenfèle krèmet,ès kezelèst.Szerintetek kozmetikus nèlkül lehet-e èvekig karbantartani a bőrt?Igènytelennek számít,ha valaki nem fedi el a kisebb ráncokat??

2022. febr. 16. 08:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
A kozmetikust megfontolnám, a hajfestés mellőzése viszont semmiképpen sem igénytelenség. Sokkal inkább az, aki a festettet nem tudja megfelelően ápolni.
2022. febr. 16. 08:45
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Ha megtalálod a megfelelő módot arra, hogy hogyan tudod karbantartani a bőrödet nem szükséges a kozmetikus.
2022. febr. 16. 08:56
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Utoljára kb. 16-17 évesen voltam kozmetikusnál. Most 31 vagyok. Fodrászhoz is csak azért mentem az elmúlt fél évben 2-szer mert újítani akartam, amit egyedül nem tudtam volna megcsinálni.

Nem vagy ápolatlan, mert nem jársz ilyen helyekre.

2022. febr. 16. 09:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ha egy férfi nem jár kozmetikushoz és nem festi a haját az ápolatlannak számít?
2022. febr. 16. 09:18
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Csak legyen jó a popsid:)
2022. febr. 16. 09:27
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem ettől lesz valaki ápolatlan, hanem attól ha rendszeresen zsíros a haja, büdös a szája, szakadt, kilyukadt ruhákba jár, nem fürdik mindennap stb. Ha neked nem fontos hogy kozmetikushoz járj és fodrászhoz nincs belőle semmi gond. Sokan nem járnak egyik helyre sem. A rozáceás bőröd viszont próbáld meg megfelelően kezelni, mert később fokozódhatnak a tünetek.
2022. febr. 16. 09:43
 7/13 anonim ***** válasza:
37%
A kozmetikust amúgy azért írtam, mert rengeteg feladatot el tudnak látni. Nemcsak a bőrrel kapcsolatban. Egy szemöldökszedésre, gyantázásra is simán el lehet menni.
2022. febr. 16. 10:20
 8/13 anonim ***** válasza:
73%
Ha annak számít, akkor tök büszkén vagyok ápolatlan. Soha életemben nem voltam kozmetikusnál, a bőrömmel egyedül az a baj, hogy száraz, amire van jól bevált krémem, a szemöldököm meg saját magamnak szedem már tinikorom óta.
2022. febr. 16. 12:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Èn szeretem a hagyományos nívea,helia-d,ès a rossmannak az Alterra krèmjeit.Kedvelem a gyógyszertári kèszítèsű krèmeket is.Használok rendszeresen lehúzható maszkot,ès bőrradirt.
2022. febr. 16. 13:50
 10/13 anonim ***** válasza:
66%
Elég baj az. Ezek egyáltalán nem olyan termékek amik a bőrnek megfelelőek.
2022. febr. 16. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!