Mi számít ápolt nőnek, alaphigiéniának?
-hányszor mosson hajat
-hányszor tusoljon
-milyen a körme
-hányszor mosson fogat
-milyen termékeket használjon még
-sminkeljen-e
stb.
2 naponta.
Napi 2.
RÖVID, ápolt.
3-4X.
Parfüm, dezodor, lábkrém és spray.
Alapsmink, természetes.
LÁBÁPOLÁS!!! SZŐRTELENÍTÉS!!!
Az alaphigiénia hogy naponta fürdünk/zuhanyzunk, napi 2x fogat mosunk. Tiszta, ízléses ruhát veszünk fel. A hajmosás emberfüggő, ne álljon rajta a zsír, minimum heti 1 x mossa meg. A köröm pedig ne legyen koszos ápolatlan.
A smink nem az alaphigiénia része, van aki szeret sminkelni van aki nem. Én ha megyek valahova mindig sminkelek.
- hányszor mosson hajat = akkor, amikor már igénytelen (2-3 naponta)
- hányszor tusoljon = akkor, amikor már igénytelen (1-2 naponta)
- milyen a körme = tök mindegy
- hányszor mosson fogat = napi 2x + szex előtt
- milyen termékeket használjon még = lehetőleg mindenből natúrt, nem a borzalmas sarki bolti kemikáliákat
- sminkeljen-e = semennyire
30/F
Köszönöm hármas, hogy férfi véleményét is hallhatom, szerintem teljesen rendben van, nem tudom, ki szavazott le. Amit nem tudok elképzelni, hogy szex előtt hogyan valósítható ez meg, csókolóztok és elrohan/elküldöd és jön 10 perc múlva? Honnan tudná, hogy mikor lesz szex?
De ez csak részletkérdés.
Hát, szex előtt úgy fürdés az nálunk szokás, nem tudom, nálatok hogy megy :D
Alapvetően legyen tiszta és ápolt, nem kell minden baromságot csinálni; fürödjön, mosson fogat, szőrtelenítsen rendszeresen, ennyi bőven jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!