Ennyire számít a hajfestésnél, hogy milyen évszaktípus vagyok?
Szerintem válthatsz sötétebbre, ha a hideg(hűvös) nyár típusba tartozol. Ez a típus eléggé hasonlít a tél típushoz, csak nem olyan erős a kontraszt a bőr a szemszín és a hajszín között pld : [link] A bőrük általában nehezen sőt egyáltalán nem barnul. De max 1-2 árnyalattal válassz sötétebbet.
Ha azonban a könnyen barnuló un. beach baby-k táborába tartozol, nem javaslom neked a sötét hajszínt:
Valószínűleg a világos hajszín jobban állna, de ha mindenképpen sötétebbet szeretnél, valami hidegebb árnyalatot válassz, ne valami meleg barnát.
Én is nyár típus vagyok amúgy, néhány évig vörös volt a hajam, ami elvileg nem áll olyan jól (mikor befestettem, fogalmam nem volt amúgy sz évszaktípusokról). Ennek ellenére sokan megdicsérték, de mióta újra eredeti a hajszínem, látom, hogy sokkal jobban áll, mint korábban a vörös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!